A Szabó Busz Utazási Iroda 2016-os megnyitása óta külföldi csoportos körutazások, város­lá­to­ga­tások szervezésére szakosodott online utazási iroda. A szervezett útjaink egyelőre  autóbuszos utazások.

A programok összeállítása során alapelvünk, hogy az utasok a lehető legtöbb információt kapják meg egy adott országról, ezen belül annak kultúrájáról, történelméről, nevezetességeiről, a helyi szokásokról. A legfontosabb szempont pedig az, hogy az Utazó nyugodt, családias környezetben, rohanás nélkül élvezhesse az utazást, számára az út kikapcsolódás legyen. Annak érdekében, hogy a csoportos körutazások, városlátogatások szervezését minél színvonalasabban végezhesse, a cég egyéb kie­gészítő utazási irodai tevékenységet nem végez.

A Szabó Busz Utazási Iroda által foglalkoztatott idegenvezetők a szakma legjobbjai közé tartoznak Magyarországon. A célországban az idegenvezető jó hely­is­me­rettel rendelkezik, azok nevezetességeit, történelmét, kultúráját kiválóan ismeri.

Utazásainkat  3 saját tulajdonú autóbusszal bonyolítjuk  22, 55 és 65 fős buszokkal rendelkezünk.

Célunk nem más, mint hogy minden utasunk elégedetten térjen haza és szívesen meséljen a nyaralásán szerzett élményeiről, és szívesen emlékezzen vissza az együtt töltött időre. Ezt elősegítendő, hasznos tanácsokkal, információkkal látjuk el utasainkat

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is utasaink közt köszönthetjük, addig is ne felejtse el követni a Facebook (Szabó-Busz) és Instagram (szabo_busz) oldalunkat. 

Ha utazással kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal!