Garda-tó
4 nap/ 3 éjszaka

IGÉNYELHETŐ IDŐPONTOKRÓL ÉS
AKTUÁLIS ÁRAINKRÓL
ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINK VALAMELYIKÉN


 

Úti cél:
Olaszország
Szállás:
nincs

Ár: 0 Ft / fő

Részletek

Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Szállás: 2-3 fős szállodai szobákban
Étkezés: reggeli a szálláshelyen
A részvételi díj tartalmazza: utazást, szállást, idegenforgalmi adót, reggelit a szálláshelyen, első este vacsorát, utasbiztosítást, utaskísérőt, adminisztrációs díjat
A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőket, egyéb étkezést és költőpénzt
 
Indulás:
0:30 Létavértes
1:00 Debrecen (Tesco, Kishegyesi út- Sport Direct felöli bejárat)
2:30 Miskolc (Auchan, Pesti út- Möbelix felöli bejárat)
5:00 Budapest (Hősök tere-Műcsarnok)
 
Részvételi díj:
Budapest: 105.900 Ft 
Debrecen, Létavértes, Miskolc: 112.400 Ft 

Program:

1.nap- Padova
Reggeli indulást követően utunkat egyenesen Padova irányába vesszük. Padova az észak-olaszországi Veneto régió azonos nevű Padova megyéjében található város, számos jelentős történelmi esemény helyszíne, Páduai Szent Antal nyughelye, jelentős zarándokhely. 1222-ben alapított egyeteme Európa egyik első felsőoktatási intézménye volt, amely egyben jelentős kulturális központtá tette, és amelynek magyar hallgatói is voltak, oktatói között pedig olyan jelentős személyiségek szerepeltek az évszázadok során, mint Galileo Galilei. Padovába végig járhatjuk a város főbb látványosságait. Ezt követően szabad program biztosított, majd együtt meg is kóstolhatjuk a híres padovai mentolos kávét. Ezt követően tovább indulunk Veronába. Veronába elfoglaljuk a szállást, majd napunkat vacsorával zárjuk.

2.nap – Sirmione, Bardolino
Reggelit követően utunkat napunk első állomása, Sirmione felé vesszük. Érkezést követően városnézés, szabadidő, majd lehetőség biztosított a félsziget körbe hajókázására motorcsónakkal. Majd jó időben pici napozásra is biztosítunk lehetőséget. Ezt követően utunkat Bardolinóba folytatjuk. Érkezés után városnézés, és meglátogathatjuk az olívaolaj és bor múzeumot, majd közös vacsora lehetőség biztosított. Végül visszautazunk a szállásra.

3.nap – Malcesine, Riva del Garda (Garda-tó)
Reggeli után elindulunk napunk első állomására Malcesinebe, amely már a Garda- tó partján található. Érkezést követően, sétálunk egyet a sikátorokkal teli kis óvárosban, fel lehet menni a várba, akinek pedig van kedve hajókázhat is. A délutáni órákban pedig tovább utaznánk a tó északi partján található Riva del Garda hangulatos kisvárosába. Az itt eltöltött tartalmas időt követően a hazaút a Panoráma úton történne meg. Végül visszautazunk  a szállásra.
 
4.nap – Hazaindulás napja év Verona
Reggelit követően elhagyjuk a szállást, majd elindulunk Veronába. Verona nem más, mint Veneto tartomány székhelye, amely történelmi épületei miatt 2000 óta az UNESCO világörökségi listáján is szerepel. Verona évről évre kedvelt úticél, ami nem meglepő, hiszen rengeteg érdekes látnivalóval rendelkezik. Azt például kevesen tudják Veronáról, hogy Róma után Verona áll a második helyen a legtöbb ókori műemlékkel. Továbbá, három Shakespeare-darab (Rómeo és Júlia, Makrancos hölgy, Két veronai nemes) cselekménye is Veronában játszódik, holott szerzőjük sohasem járt Olaszországban. Érkezést követően megtekintjük a város nevezetességeit. Többek közt az amfiteátrumot, Júlia házát, Piazza dei Signori-t, és a Piazza delle Erbe-t. Majd szabad program biztosított. Hazaindulás a kora délutáni órákban, érkezés az éjszakai órákban

Belépőjegyek (jelenlegi információk szerint):
Olivaolaj és bormúzeum: 10 EUR
Vacsora a szálláshelyen: 13 EUR

Pénznem: EUR=Euró
 
Az utazás feltétele: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél!
 
Elérhetőségeink:
Email: etiriskft@gmail.com
Web: www.szabobuszberles.hu
Facebook: Szabo-busz
Elérhetőség hétfőtől-péntekig, 8:00 – 16:00 között
Telefon: Szeredi Vivien utazásszervező +3670/619-7281